Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)7.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g120kcal12.4g6g5g1g
Valittu annoskoko59g60kcal6.2g3g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal3.1g1.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g102kcal10.5g5.1g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628