Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 40g87kcal7.3g0g6.5g0g
Kieli naudan 40g80kcal6.7g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g504kcal32.4g33.6g25.6g3.4g
Valittu annoskoko200g252kcal16.2g16.8g12.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641