Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g650g826kcal55.9g129.4g8.5g15g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)30g54kcal0.5g1.1g5.1g0.8g
Paseerattu tomaatti rainbow500g175kcal5g34.5g2.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g160kcal8g4g13g0g
Oltermanni 9% (Valio)72g151kcal22.3g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon30g69kcal4.2g0.5g5.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 80g182kcal4g14g11.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g3243kcal200.2g368.8g104.6g41.4g
Valittu annoskoko1480g1622kcal100.1g184.4g52.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna740g811kcal50.1g92.2g26.2g10.4g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872