Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 292g315kcal24.6g40.9g1g20.5g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow292g219kcal16.1g35.1g1.5g0g
Paprika keltainen 234g70kcal2.2g11.9g0.5g4.7g
Sipuli 105g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g316kcal0g0g35.1g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g585g205kcal9.4g40.3g0.6g8.2g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Juusto, cheddar 140g579kcal36g0.1g48.3g0g
Chili paprika punainen4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g3583kcal184g275.6g180.6g71.4g
Valittu annoskoko1715g1792kcal92g137.8g90.3g35.7g
Annoskoko puolitettuna858g896kcal46g68.9g45.2g17.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884