Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 334g359kcal28.2g46.8g1.2g23.4g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow334g251kcal18.4g40.1g1.7g0g
Paprika keltainen 267g81kcal2.5g13.6g0.5g5.3g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g361kcal0g0g40.1g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g668g234kcal10.7g46.1g0.7g9.4g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.5g0.2g
Juusto, cheddar 160g662kcal41.1g0.2g55.2g0g
Chili paprika punainen5.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g4095kcal210.4g315.4g206.4g81.2g
Valittu annoskoko1960g2047kcal105.2g157.7g103.2g40.6g
Annoskoko puolitettuna980g1024kcal52.6g78.9g51.6g20.3g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884