Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 376g404kcal31.7g52.6g1.3g26.3g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow376g282kcal20.7g45.1g1.9g0g
Paprika keltainen 301g91kcal2.8g15.3g0.6g6g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g752g263kcal12g51.9g0.8g10.5g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Juusto, cheddar 180g745kcal46.2g0.2g62g0g
Chili paprika punainen6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g4607kcal236.4g354.4g232g91.6g
Valittu annoskoko2205g2303kcal118.2g177.2g116g45.8g
Annoskoko puolitettuna1103g1152kcal59.1g88.6g58g22.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884