Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 42g45kcal3.5g5.8g0.1g2.9g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow42g31kcal2.3g5g0.2g0g
Paprika keltainen 33g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g84g29kcal1.3g5.8g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Juusto, cheddar 20g83kcal5.1g0g6.9g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g512kcal26.2g39.2g25.6g10.2g
Valittu annoskoko245g256kcal13.1g19.6g12.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna123g128kcal6.6g9.8g6.4g2.6g
Arvot/100g100g104kcal5.3g8g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884