Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 418g449kcal35.2g58.5g1.5g29.2g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow418g313kcal23g50.1g2.1g0g
Paprika keltainen 334g101kcal3.1g17g0.7g6.7g
Sipuli 150g46kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g835g292kcal13.4g57.6g0.8g11.7g
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Juusto, cheddar 200g827kcal51.4g0.2g68.9g0g
Chili paprika punainen6.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g5119kcal262.8g394g257.6g101.8g
Valittu annoskoko2450g2559kcal131.4g197g128.8g50.9g
Annoskoko puolitettuna1225g1280kcal65.7g98.5g64.4g25.5g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884