Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 84g90kcal7g11.7g0.3g5.8g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow84g63kcal4.6g10g0.4g0g
Paprika keltainen 67g20kcal0.6g3.4g0.1g1.3g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g167g59kcal2.7g11.5g0.2g2.3g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Juusto, cheddar 40g166kcal10.3g0g13.8g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1024kcal52.4g78.6g51.6g20.2g
Valittu annoskoko490g512kcal26.2g39.3g25.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna245g256kcal13.1g19.7g12.9g5.1g
Arvot/100g100g105kcal5.3g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884