Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 125g135kcal10.5g17.5g0.4g8.7g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow125g94kcal6.9g15g0.6g0g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g88kcal4g17.2g0.2g3.5g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Juusto, cheddar 60g248kcal15.4g0.1g20.6g0g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g1532kcal78.6g118g76.8g30.4g
Valittu annoskoko734g766kcal39.3g59g38.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna367g383kcal19.7g29.5g19.2g7.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884