Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g400g100kcal4.4g20g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g50g18kcal2g1.8g0.2g2.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 240g331kcal45g0g16.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g948kcal105.2g44g38.4g4.6g
Valittu annoskoko1400g474kcal52.6g22g19.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna700g237kcal26.3g11g9.6g1.2g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994