Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 340g111kcal2.1g18.9g0.7g8.7g
Lanttu 78g22kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)46g38kcal4.4g5.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g22g119kcal0g0.1g13.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Hirvenliha 282g317kcal59.5g0g8.5g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g1216kcal133.6g56g45.2g20.2g
Valittu annoskoko1170g608kcal66.8g28g22.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna585g304kcal33.4g14g11.3g5.1g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037