Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 425g139kcal2.6g23.6g0.8g10.8g
Lanttu 97g28kcal1g4.5g0.3g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)58g47kcal5.5g6.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g28g149kcal0.1g0.1g16.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hirvenliha 353g396kcal74.5g0g10.6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g1521kcal167.4g69.8g56.4g25g
Valittu annoskoko1464g760kcal83.7g34.9g28.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna732g380kcal41.9g17.5g14.1g6.3g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037