Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 453g148kcal2.8g25.2g0.9g11.5g
Lanttu 103g30kcal1g4.8g0.3g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)61g50kcal5.8g6.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g29g158kcal0.1g0.1g17.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Hirvenliha 376g422kcal79.4g0g11.3g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g1620kcal178.4g74.4g60.2g26.8g
Valittu annoskoko1560g810kcal89.2g37.2g30.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna780g405kcal44.6g18.6g15.1g6.7g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037