Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 57g19kcal0.4g3.1g0.1g1.4g
Lanttu 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)7.7g6.3kcal0.7g0.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 47g53kcal9.9g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g203kcal22.2g9.2g7.4g3.2g
Valittu annoskoko195g101kcal11.1g4.6g3.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna98g51kcal5.6g2.3g1.9g0.8g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037