Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Lanttu 26g7.5kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)15g13kcal1.5g1.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g7.3g40kcal0g0g4.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 94g106kcal19.8g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g405kcal44.6g18.6g15g6.8g
Valittu annoskoko390g203kcal22.3g9.3g7.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna195g101kcal11.2g4.7g3.8g1.7g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037