Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 170g56kcal1.1g9.4g0.3g4.3g
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)23g19kcal2.2g2.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g11g59kcal0g0g6.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Hirvenliha 141g158kcal29.8g0g4.2g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g608kcal67g27.8g22.4g10g
Valittu annoskoko585g304kcal33.5g13.9g11.2g5g
Annoskoko puolitettuna293g152kcal16.8g7g5.6g2.5g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037