Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 226g74kcal1.4g12.6g0.5g5.8g
Lanttu 52g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)31g25kcal2.9g3.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g15g79kcal0g0g8.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hirvenliha 188g211kcal39.7g0g5.6g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g810kcal89g37.2g30.2g13.4g
Valittu annoskoko780g405kcal44.5g18.6g15.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna390g203kcal22.3g9.3g7.6g3.4g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037