Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 283g93kcal1.8g15.7g0.6g7.2g
Lanttu 65g19kcal0.6g3g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)38g31kcal3.6g4.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g18g99kcal0g0.1g11g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Hirvenliha 235g264kcal49.6g0g7g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g1013kcal111.2g46.6g37.6g16.8g
Valittu annoskoko975g506kcal55.6g23.3g18.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna488g253kcal27.8g11.7g9.4g4.2g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037