Chili con carne

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha pannulla ilman lisättyä rasvaa.

Lisää tölkki kidneypapuja ja kaksi tetraa/tölkkiä tomaattimurskaa.

Mausta maun mukaan suolalla, chilijauheella tai tuoreella chilillä ja timjamilla.

Anna kiehahtaa levyllä n. 10 minuuttia.

Tarjoa riisin tai leivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g195g47kcal2.3g8.4g0.4g0g
Kidneypapuja chilikastikkeessa (Eldorado), annos 420g105g94kcal6.1g16g0.7g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g651kcal56.4g53.2g22.2g1g
Valittu annoskoko431g326kcal28.2g26.6g11.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna216g163kcal14.1g13.3g5.6g0.3g
Arvot/100g100g76kcal6.5g6.2g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110318