Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihapiirakka

Tee taikina kuten leipätaikina.

Kohota.

Jaa kahteen osaan ja kauli toinen pellin kokoiseksi levyksi.

Keitä riisi ja munat.

Paista jauheliha ja sipulisilppu.

Sekoita keskenään, mausta ja lisää kerma.

Levitä täyte pohjan päälle.

Jätä sentti pari reunoista ilman täytettä.

Kauli loppu taikina kanneksi.

Paina reunat huolella kiinni.

Voitele munalla ja pistele haarukalla.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl40g136kcal5.6g22.4g2.7g4.4g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Nautajauheliha 15%400g820kcal72g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Riisi puuroutuva 128g437kcal7.7g96.4g0.9g2.9g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml125g188kcal2.5g3.1g18.8g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3825g6649kcal326.8g808.2g226g52.4g
Valittu annoskoko1913g3324kcal163.4g404.1g113g26.2g
Annoskoko puolitettuna956g1662kcal81.7g202.1g56.5g13.1g
Arvot/100g100g174kcal8.5g21.1g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110420