Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g470g517kcal108.1g0g8.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore300g51kcal1.8g7.5g1.2g2.1g
Paprika punainen 185g54kcal1.7g8.3g0.7g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli200g700kcal22g148g2.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)5g13kcal0.1g0.5g1.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl10g7.5kcal0.4g0.8g0.3g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g3485kcal278.6g378.8g90.6g24g
Valittu annoskoko1690g1743kcal139.3g189.4g45.3g12g
Annoskoko puolitettuna845g871kcal69.7g94.7g22.7g6g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832