Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Mannasuurimo tumma 50g155kcal5.1g29.7g0.9g2.8g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g24g96kcal0g23.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g116kcal4g23.4g0.7g1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1349g1453kcal65.8g211.8g36.6g12g
Valittu annoskoko675g727kcal32.9g105.9g18.3g6g
Annoskoko puolitettuna337g363kcal16.5g53g9.2g3g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888