Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Herkkusieni säilyke 100g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.20g70kcal2.7g13.6g0.5g0.8g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi10g33kcal0.5g1.5g2.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 150g447kcal27.8g3.8g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1874g1369kcal71.4g59g92g13.8g
Valittu annoskoko937g684kcal35.7g29.5g46g6.9g
Annoskoko puolitettuna469g342kcal17.9g14.8g23g3.5g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038