Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 180g115kcal5.7g8.7g6.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g898g988kcal224.5g0g9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Korppujauho 75g274kcal7.9g56.1g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g3715kcal559.6g135.4g99.8g8g
Valittu annoskoko1488g1857kcal279.8g67.7g49.9g4g
Annoskoko puolitettuna744g929kcal139.9g33.9g25g2g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089