Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 210g134kcal6.7g10.1g7.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1048g1153kcal262g0g10.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Korppujauho 87g320kcal9.2g65.4g0.9g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g4334kcal653g157.8g116.2g9.2g
Valittu annoskoko1736g2167kcal326.5g78.9g58.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna868g1084kcal163.3g39.5g29.1g2.3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089