Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 240g154kcal7.7g11.6g8.4g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1200g1320kcal300g0g12g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g4963kcal747.6g180.8g133.2g10.6g
Valittu annoskoko1988g2482kcal373.8g90.4g66.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna994g1241kcal186.9g45.2g33.3g2.7g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089