Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g150g165kcal37.5g0g1.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g620kcal93.6g22.6g16.4g1.4g
Valittu annoskoko249g310kcal46.8g11.3g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna124g155kcal23.4g5.7g4.1g0.4g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089