Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 299g192kcal9.6g14.4g10.5g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1497g1647kcal374.2g0g15g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.3g0g
Korppujauho 125g457kcal13.1g93.4g1.3g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g6191kcal932.6g225.2g166.4g13.2g
Valittu annoskoko2480g3096kcal466.3g112.6g83.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna1240g1548kcal233.2g56.3g41.6g3.3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089