Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g187g206kcal46.8g0g1.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g774kcal116.6g28.2g20.8g1.6g
Valittu annoskoko310g387kcal58.3g14.1g10.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna155g194kcal29.2g7.1g5.2g0.4g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089