Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 52g34kcal1.7g2.5g1.8g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g262g288kcal65.5g0g2.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g1083kcal163.2g39.6g28.8g2.4g
Valittu annoskoko434g542kcal81.6g19.8g14.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna217g271kcal40.8g9.9g7.2g0.6g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089