Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.3g3.1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g449g494kcal112.3g0g4.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Korppujauho 37g137kcal3.9g28g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1857kcal279.8g67.6g49.8g4g
Valittu annoskoko744g929kcal139.9g33.8g24.9g2g
Annoskoko puolitettuna372g464kcal70g16.9g12.5g1g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089