Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 105g67kcal3.4g5.1g3.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g524g576kcal131g0g5.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g5.9kcal0.3g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Korppujauho 44g160kcal4.6g32.7g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g2167kcal326.6g79g58g4.6g
Valittu annoskoko868g1083kcal163.3g39.5g29g2.3g
Annoskoko puolitettuna434g542kcal81.7g19.8g14.5g1.2g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089