Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g599g659kcal149.7g0g6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g2476kcal372.8g90.4g66.4g5.2g
Valittu annoskoko992g1238kcal186.4g45.2g33.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna496g619kcal93.2g22.6g16.6g1.3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089