Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 500g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 500g174kcal22.9g9.6g1.5g12.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 400g487kcal85g0g16g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%200g260kcal6g4g26g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g150g585kcal43.5g0.9g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3954g5049kcal341g63g371g48.2g
Valittu annoskoko1977g2525kcal170.5g31.5g185.5g24.1g
Annoskoko puolitettuna989g1262kcal85.3g15.8g92.8g12.1g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191