Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 700g876kcal147g0g31.5g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml45g59kcal3g9g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g330g182kcal10.2g21.1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g2880kcal325.6g79.4g137g6.8g
Valittu annoskoko1305g1440kcal162.8g39.7g68.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna653g720kcal81.4g19.9g34.3g1.7g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414