Juustokakku (kevyt)
Murenna keksit.
Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.
Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.
Nypi tasaiseksi taikinaksi.
Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.
Seos ei saa nousta reunoille.
Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.
Sekoita joukkoon munat yksitellen.
Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.
Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.
Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.
Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.
Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa
Isosisko