Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa500g500kcal55g15g25g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml50g11kcal4.1g0g0.2g0.1g
Välipalakeksi, digestive 270g1155kcal17.5g159.4g49.3g9g
Maitorahka, milbona (500g)45g31kcal5.5g1.8g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo45g320kcal0.1g0.1g36g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.7kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g30g87kcal0.4g16.8g0g12g
Hermesetas-jauhe6g17kcal0.1g3.4g0g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2343g4907kcal220.4g404.4g266.2g47g
Valittu annoskoko1171g2454kcal110.2g202.2g133.1g23.5g
Annoskoko puolitettuna586g1227kcal55.1g101.1g66.6g11.8g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111500