Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.7g17.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.100g279kcal30g1.5g17g0g
Lasagnelevy Rainbow88g321kcal12.2g62.1g2.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2488g2658kcal180.6g200.8g122.4g11.2g
Valittu annoskoko1244g1329kcal90.3g100.4g61.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna622g665kcal45.2g50.2g30.6g2.8g
Arvot/100g100g107kcal7.3g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111620