Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g399kcal45.6g0g24g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g300g105kcal3g19.5g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g42g31kcal1.9g5.4g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.5kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.120g335kcal36g1.8g20.4g0g
Lasagnelevy Rainbow105g386kcal14.7g74.6g3.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g3192kcal217g241.4g147g13.6g
Valittu annoskoko1494g1596kcal108.5g120.7g73.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna747g798kcal54.3g60.4g36.8g3.4g
Arvot/100g100g107kcal7.3g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111620