Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g532kcal60.8g0g32g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g400g140kcal4g26g2g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g40kcal1.9g0.2g3.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g56g42kcal2.5g7.2g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.4g7.3kcal0.3g0.5g0.2g1g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.160g447kcal48g2.4g27.2g0g
Lasagnelevy Rainbow140g514kcal19.6g99.5g4.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g4256kcal289g321.6g195.6g18g
Valittu annoskoko1992g2128kcal144.5g160.8g97.8g9g
Annoskoko puolitettuna996g1064kcal72.3g80.4g48.9g4.5g
Arvot/100g100g107kcal7.3g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111620