Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.200g558kcal60g3g34g0g
Lasagnelevy Rainbow175g643kcal24.5g124.3g5.4g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g5319kcal361.6g401.8g244.6g22.8g
Valittu annoskoko2490g2660kcal180.8g200.9g122.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna1245g1330kcal90.4g100.5g61.2g5.7g
Arvot/100g100g107kcal7.3g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111620