Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g100g35kcal1g6.5g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g14g10kcal0.6g1.8g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.40g112kcal12g0.6g6.8g0g
Lasagnelevy Rainbow35g129kcal4.9g24.9g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1064kcal72.4g80.4g49g4.8g
Valittu annoskoko498g532kcal36.2g40.2g24.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna249g266kcal18.1g20.1g12.3g1.2g
Arvot/100g100g107kcal7.3g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111620