Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g200g70kcal2g13g1g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8g20kcal1g0.1g1.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g28g21kcal1.3g3.6g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.7kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.80g223kcal24g1.2g13.6g0g
Lasagnelevy Rainbow70g257kcal9.8g49.7g2.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g2128kcal144.6g160.6g98.2g9g
Valittu annoskoko996g1064kcal72.3g80.3g49.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna498g532kcal36.2g40.2g24.6g2.3g
Arvot/100g100g107kcal7.3g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111620