Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 130g392kcal0.1g96.3g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 125g380kcal10.9g69.2g2.4g17.4g
Grahamjauho 250g820kcal26.4g151.8g5.5g24.8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g600g2100kcal81g393.6g17.4g33g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g7421kcal243.4g1422.4g50.8g153.8g
Valittu annoskoko1590g3710kcal121.7g711.2g25.4g76.9g
Annoskoko puolitettuna795g1855kcal60.9g355.6g12.7g38.5g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646