Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto Ranskalaisittain

Ohjeet

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.

Kuori juurekset ja pilko kuutioiksi.

2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasvikset siinä puuhaarukalla sekoittaen.

Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita, ettei tule kokkareita.

Lisää joukkoon vesi, liemikuutio ja tomaattisose.

3. Paloittele kuoritut perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää ne keittoon paloitellun kalan kanssa ja kypsennä keittoa 10-15 minuuttia.

4. Lisää keittoon katkaravut, ranskankerma, sitruunamehu ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g70g10kcal0.7g2.1g0g0g
Ruokakerma (Pirkka), annos 200g40g48kcal1.2g2.2g4g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio 15g46kcal1.5g5.1g2.1g0.2g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Lohifilee 400g781kcal74.8g0g54g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g140g140kcal5.6g28g0.6g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami, annos 3g3g6.4kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g3461kcal246.4g261.8g152g24.8g
Valittu annoskoko3620g1731kcal123.2g130.9g76g12.4g
Annoskoko puolitettuna1810g865kcal61.6g65.5g38g6.2g
Arvot/100g100g48kcal3.4g3.6g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111674