Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha699g1161kcal132.9g0g69.9g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g3151kcal307.4g32.4g199.2g4.4g
Valittu annoskoko1144g1576kcal153.7g16.2g99.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna572g788kcal76.9g8.1g49.8g1.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689