Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1049g1742kcal199.3g0g104.9g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 300g192kcal9.6g14.4g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.7g0.4g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g4727kcal460.8g48.6g299g6.6g
Valittu annoskoko1716g2363kcal230.4g24.3g149.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna858g1182kcal115.2g12.2g74.8g1.7g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689