Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1399g2322kcal265.8g0g139.9g0g
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g256kcal12.8g19.3g14g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g6302kcal614.8g65g398.6g8.8g
Valittu annoskoko2288g3151kcal307.4g32.5g199.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna1144g1576kcal153.7g16.3g99.7g2.2g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689