Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1574g2612kcal299g0g157.4g0g
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.4g0g
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 450g288kcal14.4g21.7g15.7g0g
Kananmuna kuoreton 225g321kcal28.1g0.7g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g7090kcal691.4g73g448.2g10g
Valittu annoskoko2574g3545kcal345.7g36.5g224.1g5g
Annoskoko puolitettuna1287g1772kcal172.9g18.3g112.1g2.5g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689