Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 360g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Pinaatti 135g18kcal2.2g0.5g0.4g1.8g
Cashew pähkinä, pirkka90g518kcal18g17.1g41.4g3.2g
Salaatti, jäävuori tuore120g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Savulohi, pelkästään360g713kcal62.3g0g55.5g0g
Kananmuna kuoreton 375g535kcal46.9g1.1g38.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore120g12kcal0.7g2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3918g4255kcal274.2g109g305.8g39g
Valittu annoskoko1959g2128kcal137.1g54.5g152.9g19.5g
Annoskoko puolitettuna980g1064kcal68.6g27.3g76.5g9.8g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998